In de lift


In de Lift met Dal Segno

Wie een muziekinstrument bespeelt, heeft een mooie hobby, die veel plezier biedt.

Daarbij is het nog leuker om met anderen samen te spelen. Je vergroot je vaardigheden op je instrument én je leert te luisteren naar anderen en samen te werken. Het eindresultaat geeft een goed gevoel; de voldoening van een fantastische uitvoering van een muziekstuk.

Onder de noemer ‘In de lift met Dal Segno’, willen we graag met je in contact komen, om ons orkest te komen versterken. Zo helpen we elkaar naar een ‘hoger’ niveau.

Blazersensemble Dal Segno is op zoek naar versterking. In vrijwel alle instrumentgroepen kunnen we extra krachten gebruiken. We zoeken naar enthousiaste muzikanten, die in een gevarieerd repertoire een uitdaging zien: van klassieke stukken tot hedendaagse arrangementen en imponerende filmmuziek. Mensen die wekelijks willen repeteren en een keer of vier per jaar een concert willen verzorgen.

Interesse? Ben je een ervaren muzikant of nog niet maar heb je het niveau van een A-diploma? Bezoek vrijblijvend een keer onze repetitie. Sinds september 2022, elke maandag in Het Hoofdkwartier, Rembrandtstraat 52a in Bergen op Zoom; van 20:00 tot 21:45 uur (svp. aanbellen bij gesloten deur).